Showcase

Showcase presentatie (1)

Monday, 4 June 2012

Tijdens de presentatie van het ShowCase-boek kreeg ik niet alleen een overdosis aandacht en liefde, maar ook nog een tas vol cadeautjes. Van Franziska Minnema kreeg ik een originele (?) versie van de Sketch-O-Graph. Dat was een apparaat waarmee vroeger tekeningen vergroot en verkleind konden worden.

Die Sketch-O-Graph was een ding dat ik als kind heel graag wilde hebben. En toen ik het na lang zeuren kreeg, bleek ik er niet mee om te kunnen gaan.
Gerdie Marian Wink gaf me een setje van mijn favoriete Hema-stiften (“die zal je nodig hebben”) en een tekening van haar zoon Morris:

Verder kreeg ik een bos bloemen van de binnenkort te openen winkel Gifted(kom ik later uitgebried op terug), een fotomontage van een aantal dierbare herinneringen die ik deel met Bert van der Meij, een doosje met hele oude lucifermapjes van Frans de Jong (kom ik ook nog op terug), een zak vol prachtige papieren parafernalia van Ernest Utermark (ook), en dit geweldig boek van John Koenmans:

Het boek gaat over “een dozijn populair-wetenschappelijke projekten van Theo Kley”, een van mijn favoriete hoofdpersonen uit Magies Sentrum boek dat ik ga schrijven. Ik kom hier later uitgebreid op terug. Maar hier is vast een video die Ed Veenstra op YouTube ontdekte, met aan het eind beelden van Theo Kley en Max Reneman als de Insekten Sekte:

Ik kreeg nog meer, maar dat is tijdelijk uit beeld en uit mijn geheugen verdwenen. Zodra het weer opduikt, laat ik het u weten.

Comments: