Showcase

ShowCase presentatie (2)

Wednesday, 6 June 2012

Op de presentatie van het ShowCase-boek (waar ik voorlopig nog niet over ben uitgepraat!) kreeg ik van Frans de Jong een cadeautje. Hij weer wat ik leuk vind en zijn cadeautjes zijn meestal van het soort waar ik opgewonden van raak. Dit keer was een doosje met oude lucifermapjes:

De helft is zeker 60 jaar oud en erg fraai. Van sommigen heb ik beide kanten gescand. Ik ga de mooiste natekenen, maar dat moet helaas even wachten. Maar u mag het natuurlijk ook doen als u daar zin in hebt. Frans had op verzoek van de eigenaar van zijn favoriete boekhandel een doos voor hem gekocht. Waarschijnlijk had Frans, die daar de beste klant is, de man zo’n doos aangepraat. De volgende dag krijg ik van Frans dit berichtje: “Het exemplaar dat ik meenam voor boekhandel Schimmelpennink werd (ik zweer het je!) binnen 40 seconden verkocht “. En we hebben het hier over een ding van 80 euro dat, als Xtra niet het had uitgegeven, nooit zou zijn verschenen! Ik bedoel, ik zou geen andere uitgever kennen die zoiets durft.
Er zijn tijdens de presentatie door diverse mensen foto’s gemaakt. Ik kreeg een lading van Marlies Hasebos en van Tineke van Brederode. Deze vier zijn van Marlies:

Tineke stuurde een file via WeTransfer zo groot dat het me verbaast dat u nog Internet heeft. Dat ga ik op mijn gemak later uitzoeken maar hier is een foto die ik er meteen uitpikte. Het is Frans die van mij de eerste dummie van het boek krijgt, met de eerste versies van de bijlages, in een doos beschilderd door mijn dochter. Zoals ik daar al zei: van Frans wist ik zeker dat hij die doos ging kopen dus die ga ik geen gratis exemplaar geven omdat ie nou toevallig een van mijn oudste vrienden is.

Comments:

milan

2012-06-07 00:57:25

“Tineke stuurde een file via WeTransfer zo groot dat het me verbaast dat u nog Internet heeft.” Ha ha!