Showcase

Beurs van Kleine Uitgevers

Saturday, 7 November 2015

13 december is er in Paradiso weer de jaarlijkse Beurs van Kleine Uitgevers, waar ik een tafel heb gehuurd. Mijn neef Tim heeft aangeboden het vervelendste werk van zo’n dag, het verkopen, op zich te nemen, dus op zich staat er niks in de weg om er een leuke dag van te maken. Ware het niet dat ik nog geen flauw idee heb wat ik op tafel ga leggen. Vorige week heb ik besloten toch maar niet alleen maar oude uitgaves te voorschijn te halen, maar wat nieuws proberen te gaan maken. Maar in de week tussen dat besluit en het moment dat ik dit schrijf, heb ik welgeteld een enkel boekje gemaakt. En dat is het tweede deel van een reeks, dus niet eens echt nieuw:

Het zit er op het moment niet in, er is te weinig tijd en rust in mijn leven. Een boekje maken vereist meer tijd en aandacht dan ik momenteel kan ophoesten. Maar er is natuurlijk nog tijd, dus ik heb nog alle hoop dat ik u op 13 december met iets kan verrassen. En anders drinken we gewoon een kopje koffie en kletsen wat over het weer.

Comments:

Rico van kranen

2015-11-20 10:18:52

Spreekt me wel aan zo’n kopje koffie met jou drinken. Hoe is het weer eigenlijk in NL, ik krijg berichten dat er sneeuw zit aan te komen…. Spannend!