Showcase

DJ Ventilator

Monday, 29 September 2014

Vrijdagavond had ik zin om te dansen. In Pacific Park speelde een bandje dat me de moeite waard leek, La Bastard:

De deejay (Profundo P ) had een playlist op de site gezet waar ook niks mis mee was. Met name Beverly Jones’ uitvoering van “Heatwave” was precies het soort muziek waar ik voor in de stemming was:

Maar op vrijdagavond is Pacific Park meestal afgeladen en is er amper ruimte om te dansen, dus ik googlede of er niet nog wat anders was. Al snel las ik dat in Roest een deejay draaide die zichzelf DJ Ventilator noemt. Ventilator? Ook las ik dat hij zichzelf omschreef als “wereldmuziekverbeteraar” en zijn logo is een smurf.

Hij heet eigenlijk Peter Siegel en op zijn FB-pagina las ik wat hij zoal draait. Vooral met die Smurf erbij had ik voldoende reden om naar Roest te gaan.
Ik ga liefst alleen dansen, anders wordt het toch weer kletsen en drinken, maar hier was het wel heel erg alleen. Geen mens op de dansvloer! Ondertussen draaide DJ Ventilator een reeks platen die ik graag mee naar huis had genomen, maar waar ik alleen maar op mocht dansen. Pas toen ik rond een uur of een wegging kwam er wat volk.
Vanochtend had ik zin om wat nuttigs te doen en toen herinnerde ik me het motto van DJ Ventilator, dat ik ergens had gelezen. Daar heb ik dit van gemaakt:

.

Comments:

Arjen

2014-09-29 12:26:17

Lees ik daar nou “Liever wel dans niet”? – Geniaal

frits

2014-09-29 12:36:47

Nou, er zou moeten staan: “Liever wel dan niet.” Maar “Liever wel dans niet” is ook mooi.