Showcase

Expo

Wednesday, 6 April 2016

Ir Vendermeulen, de man die al eeuwen feesten en concerten organiseert onder de naam Amsterdam Beat Club en die daarnaast in diverse bands saxofoon speelt, heeft geregeld dat ik binnenkort een kleine expo in De Nieuwe Anita krijg. Dat wil zeggen, het lijkt een zaak van even nog een paar details doorspreken en de boel ophangen en dan heb ik mijn eerste expo!
Ik wist dat de Ir er mee bezig was en ik was vast begonnen met dingen maken, maar ik heb nog niet met de Nieuwe Anita overlegd wat er wel niet aan de wand mag. Ik zou het liefst wat groot karton laten zien, maar als dat niet kan verzin ik iets anders.
We hebben onze oude tuintafel en -stoelen helaas moeten prijsgeven aan de zwammen, die na tien jaar zoveel van het hout hebben weggegeten dat het niet meer te repareren viel. En nu hebben we dus een splinternieuwe tuinset! Die werd bezorgd in kartonnen dozen, maar helaas van een soort karton waar je slecht iets mee kunt maken omdat het te slap is. Maar ik kon het toch niet laten om het te proberen. Hier is het eerste resultaat:

Ik heb helemaal geen plek voor dit soort dingen, maar gelukkig is de expo deze maand al. Ik houd u op de hoogte van de exacte data!

Comments:

Mikkel v/d Meulen

2016-04-07 10:02:40

spannend Frits, koning van de recycle.. t ziet er erg mooi uit! grt. Mikkel

frits

2016-04-07 19:45:43

Het is ook een feest om te doen, Mikkel!