Showcase

Objets

Monday, 4 April 2016


Ik heb liever zoveel te doen dat ik het overzicht kwijtraak dan dat ik zo weinig te doen heb dat ik zelf van alles ga verzinnen om mijn dagen te vullen. Dit weekeinde had geen dood moment. En nu is het maandagavond en ik kan me amper herinneren wat er sinds donderdagavond allemaal is gebeurd. Twee concerten, een dansfeest, een buurtfeest met optredens, een boekpresentatie waar ik zelf platen heb gedraaid, een fotosessie, veel geschilderd, een stapelvisitekaartjes verzameld van mensen met wie ik iets heb afgesproken, geweldige post gekregen, enzovoort. Het is voor u allemaal niet interessant, maar ik besef me op een avond als deze dat ik een mooi leven heb. Ik hoor regelmatig dat ik wat ik zeg en schrijf niet altijd even positief overkom, maar dat staat hier los van. Mijn mooie leven is ingebed in een groter geheel waar ik een stuk minder enthousiast over ben.
Hier zijn wat tekeningen die ik tussendoor heb gemaakt,maar dit keer gefotografeerd op een manier dat u iets duidelijker kunt zien waarom ik ze objecten noem:

Comments:

Tineke

2016-04-05 10:43:23

Schitterend! Ook en vooral toch weer je totems! Ik zou wel een vierkant+vierkant van je willen aanschaffen, als dat mogelijk is. Blij

Astrid

2016-04-05 12:35:32

En hier nog een bestelling, die totems, geweldig, Frits! Richt een winkeltje in op Facebook!