Showcase

Foto's (1)

Monday, 16 January 2012

Sinds een half jaar maak ik foto’s. Niet veel, gemiddeld een per dag, denk ik. Maar dat zijn dus toch al weer een kleine 200 foto’s. Daarvan heb ik er misschien twintig laten zien in dit blog en de rest staat op mijn harde schijf.
Hier zijn wat schrijfwaren die op mijn bureau lagen voordat ik dat vorige maand opruimde:

Dit een van de foto’s van wederopbouwkunst die ik maak omdat Marly van Weemen me daar enthousiast voor maakte:

Waarom ik daar enthousiast over ben is een lang verhaal, dat ik u een andere keer ga vertellen.

Dit is de dummie van het Showcase-boek die Ger van Wulften heeft laten maken om beter te kunnen bedenken hoe dat boek er uit zou moeten gaan zien:

De buurt-apotheek heeft in de toonbank twee glazen bakken laten maken waarin allemaal oude verpakkingen van medicijnen liggen. Die zou ik graag mee naar huis nemen, maar ik ben ook blij met de foto’s:

Als ik met kinderen teken, probeer ik er aan te denken om daar foto’s van te maken. Dit is een tekening van mijn neefje Raphael:

En in een boek dat ik doorbladerde toen ik bij een Duitse familie op bezoek was, zag ik deze prachtige logo’s. Ik kon me beheersen om de bladzijde uit het boek te scheuren en me te beperken tot het maken van een foto:

Wordt vervolgd!

Comments:

red bol

2012-01-16 15:18:56

ik ontdekte dat het maken van foto’s i.p.v. het echte ding kopen helpt: mijn Philmar puzzel collectie is nu een stuk compacter!