Showcase

Grijze Massa

Tuesday, 15 March 2011

Bij het binnenwandelen van het gebouw waar de stripdagen werden gehouden, klonk er hiphop. Hollandstalig en live! En nog goed ook. Dat was wel ongeveer het laatste wat ik had verwacht. Ik moet altijd een hoop inwendig verzet overwinnen om naar dat stoffige evenement te gaan. Dus deze binnenkomer was een leuke verrassing. Ik heb de hele show afgeluisterd en bekenen en mijn enthousiasme en verbazing werd per nummer groter. Het trio heette Grijze Massa en ze werden begeleid door geprojecteerde tekeningen die ter plekke werden gemaakt Aimee de Jongh en Marissa Delbressine.
De teksten waren allemaal positief, recht uit het hart, origineel en goed. En het optreden werd met grote inzet gedaan, wat op mij veel indruk maakte omdat er hooguit vijftien man in de zaal zat, waarvan de helft zo te zien zat uit te rusten van de stripbeurs.

Ik heb de ceedee gekocht, met bijbehorend boekje, en vond het achteraf bijna jammer dat ik na afloop niet meteen de trein terug heb genomen. Had ook een hoop geld gescheeld trouwens.

Comments: