Showcase

Goudhaantje

Wednesday, 23 September 2009

Gisteren was de presentatie van ”De muzikale verleiding”.

Na afloop van het officiële gedeelte, dat oa bestond uit een soort interview dat Vic van der Reijt met Dolf en mij deed, en een optreden van Pigalle 44, die het Lelijke Eendje-lied speelden, kwam er een man naar me toe die me twee cadeaus gaf: een CDR met daarop een reclamesingel die in het boek ontbrak, en een ”Evatione soundsheet idea kit”.

De man heet Ren Groot en hij werkte destijds bij Top Format. Dat was de enige echte concurrent van Sonopresse. Top Format komt er in het boek bekaaid af: zelfs met 150 pagina’s moesten we helaas een heleboel namen en onderwerpen laten vallen. Ik kan me heel goed voorstellen Ren Groot daar de pest over in heeft, maar dat had hij het niet: hij kwam met cadeautjes naar de presentatie!
Wegens geen tijd ga ik het over die ”Evatione soundsheet idea kit” een andere keer met u hebben (maak uw borst maar vast nat, want dat is een killer item!), maar hier is het liedje dat op de CDr stond en dat inderdaad op een van de twee ceedees had gemoeten. Maar ik wist niet dat dit lied op een singel is uitgebracht!

.

Comments:

Roland Vonk

2009-09-24 16:20:52

Dat Goudhaantje-lied is volgens mij van Peter Snoei uit Rotterdam. Ik ben zijn archief hier staan.

Milan

2009-09-26 14:18:30

Frits! Gefeliciteerd met alles! Ik had er heel graag bij willen zijn.