Showcase

FaceBrief

Monday, 19 December 2011

Gisteren heb ik een poging gedaan om mijn twijfels over FaceBook op papier te zetten. En die schrijfsels heb ik op FaceBook gezet. Hier is het helel verhaal:

Comments:

Aris

2011-12-19 21:29:58

Ha Froits,
Welkom in FBloosland, ach je mist er niets aan zal ik maar zeggen. Het si leuk zolang het duurt maar wanneer leef je zelf en wanneer wordt je geleefd?

Aris

2011-12-19 22:20:30

Ha Froits,
Welkom in FBloosland, ach je mist er niets aan zal ik maar zeggen. Het si leuk zolang het duurt maar wanneer leef je zelf en wanneer wordt je geleefd?

jan

2011-12-20 20:17:08

Dus jij bent uiteindelijk ook van facebook afgestapt.Vreemd,hè! Dat je niet gewoon kunt laten voor wat het is (zoals de TV) maar dat je er werkelijk een daad voor moet verrichten; er officieel af gaan, je account opheffen (je krijgt zelfs nog bedenktijd…) Ik had zelf bij facebook wel zo’n gevoel, dat ik moest kiezen.

Albertus P. Kiekens

2011-12-22 17:07:32

Dag Frits!
Leuke woorden: infobeet, infofiel, infodict (info-adiction!), infobesitas! YouTube, gmail, Orkut; Hyves, Facebook, Twitter. Je wordt er moe van het een te en vertrekt naar het ander. (Maar grammofoonplaat, drukwerk, brieven… men kan ook overdrijven, natuurlijk!) En dan heb je nog de buiten zintuigelijke waarnemingen. Maar als het vriest moet je toch een jas aan! Er is maar 1 leuk blog en dat is showcase.thebluebus.nl/soundtrack-of-my-life. Zonder msn zou ik nooit die inktvis over het land hebben zien lopen! (Over televisie: ik twijfel er niet aan dat ik tv zou hebben gekeken als ik tv zou hebben gekeken. Maar zo zijn er meer dingen die zo zouden zijn als ze zo waren geweest; echt veel zin heeft dit niet.)
Het leven is niet gedefinieerd wat betreft zin of zinloos, of wat betreft vrijheid. Daarom ben je vrij als je je vrij voelt en heeft het leven zin als dat voor jou zo iz. Ik vind het leven lariekoek, Frits, het mijne in elk geval wel.
Helemaal te gek gaaf zou zijn als je na dit afscheid toc…

Albertus P. Kiekens

2011-12-22 17:08:15

Helemaal te gek gaaf zou zijn als je na dit afscheid toch weer op Facebook terugkeert, en daarna opnieuw weggaat! EINDE: HA HA HA HA!! NOG EEN GOED ZOIZ TOEGEWENST!! Het is bijna 20 voor 12, dan vergaat de wereld!
Ik verbied je op mij te reageren. Bert