Showcase

Pippi

Friday, 21 December 2012

Is er al een boekje met uitspraken van Pippi Langkous? Ik heb er naar gegoogled maar kon niets vinden. Ik ben begonnen met het letteren van een aantal van haar mooiste uitspraken, maar als er voldoende zijn, is het misschien aardig om daar een klein boekje van te maken. Mocht u nog een uitspraak van Pippi weten, hoor ik het graag van u.
Hier zijn er weer twee:

Gelukkig kwamen er onlangs weer een paar ShowCase bonnen binnen. Voor Vic van der Reyt maakte ik op verzoek deze lettering:

En omdat ik even niets beters wist te doen, heb ik ook een uitspraak van Bert van der Meij geletterd. De woorden zijn iets anders dan hij ze ooit zei, maar de strekking is hetzelfde:

Comments:

Jon van den Berg

2012-12-21 17:54:46

Nu je er toch een boekje van gaat maken zijn deze quotes van Pippi Longstocking fijn om te letteren. Goed voor de Engelse markt: – Nightshirts aren’t dangerous. They don’t bite anybody except in self defense – But still, if it’s true, how can it be a lie? – I can’t study anymore because I must climb the mast to see what kind of weather we’re going to have tomorrow

De Zweedse zal ik je besparen, alhoewel – ordspråk av Pippi Långstrump: Den som är stark måste vara snäll!

frits

2012-12-21 18:40:59

@Jon: dankjewel! Ik ga ze doen!