Showcase

ShowCase

Friday, 7 December 2012

De afgelopen dagen was ik ziek. Ik liep al dagen te kwakkelen, dus dit kwam niet als een verrassing. Ondanks dat ik het kotsen en de extreme misselijkheid niet prettig vond, bleek de ongewilde pauze nuttig.
Vanmiddag kwam het leven in mij weer langzaam op gang en het eerste waar ik zin in had, was ShowCase. Niet dit blog, maar de papieren stroken, die ik al maakte voordat ik aan dit blog begon en waarvan de eerste 1900 zijn gebundeld in het boek dat Xtra een paar maanden geleden uitgaf.
Door al mijn andere activiteiten krijgt ShowCase vaak minder aandacht dan het verdient. Althans, met dat idee zat ik vandaag achter mijn bureau. Hier zijn wat recente stroken die ik maakte:

Er zijn diverse redenen om andere dingen te maken dan deze papieren stroken. De wens om in kleur te werken, het besef dat ik bezig ben met het oeuvre van een maniak, het feit dat het kopiƫren en versturen van deze stroken betekent dat ik nooit meer dan twee handenvol mensen bereik, het gevoel dat ik het mezelf wel heel makkelijk maak door iets te doen wat me geen enkele moeite kost, het feit dat een aantal van mijn activiteiten niet in in ShowCase past (Shad, alles met audio en links), enzovoort. Maar vandaag konden mijn hersens hun eigen argumenten niet herinneren en dat was toch wel heel prettig.

Comments: