Showcase

Vrije dag

Friday, 17 February 2012

Vandaag had ik een vrije dag genomen, zodat ik wat dingen kon regelen en lekker door de stad kon fietsen. Eerst naar Peter van Dongen, om te bespreken hoe ik een luik ga maken naar de zolder die hij sinds kort heeft.

Op die zolder staat een hoop troep en een drumstel:

Ergens op dit blog staan wat opnames waarop Peter drumt; met een beetje zoeken kunt u die vast wel vinden.
Ik heb bij Peter onder andere laminaat gelegd en wat kasten gebouwd:

Vervolgens fietste ik naar het GWA, om van alles te bespreken over de lezing die ik daar zondag 26 februari ga geven. (Om twee uur; er volgt nog uitgebreide informatie, maar als u wilt komen, u bent welkom! De entree is 5 euro en dat geld is bedoeld om het GWA draaiende te houden.) Fake Booy heeft voor alle bezoekers een micro-boekje gemaakt. Dat kwam eergisteren van de printer en is prachtig.

Bij het GWA was iemand (Jaap) een poster aan het drukken van de band The Anaconda’s

Hier zijn ze live:

Er lag ook een exemplaar van hun elpee, maar die was helaas al vergeven.

Jaap beloofde naar de lezing te komen en dan een exemplaar voor mij mee te nemen.

Ik zag ook deze visitekaartjes liggen:

Misschien is het wat lastig om te zien, maar de logo’s zijn uit het papier gelaserd. Hier is een foto, waarop het spectaculaire effect iets beter te zien is:

Na het gesprek bij het GWA fietste ik naar de andere kant van de stad, naar de nieuw behuizing van uitgeverij Xtra. Daar hebben de laatste knopen doorgehakt voor het Showcase-boek. Het boek is eigenlijk al een half jaar min of meer klaar, maar er waren wat lastige zaken, waar ik u niet mee lastig ga vallen. Die zijn nu opgelost en het boek gaat nu in april verschijnen. Hier is een van de omslagschetsen die het niet gaat worden:

Als ik dit schrijf is het acht uur ‘s avonds. Over een kwartier zet ik de computer uit en ga lekker de rest van de avond tekenen!

Comments:

Fake

2012-02-17 23:43:38

De lezing is op 26 februari, niet op 28!

frits

2012-02-18 16:29:04

Aiaiai. Ik heb het hersteld, Fake.

jan

2012-02-18 17:00:29

Ik ben al een jaar aan het sparen ;)