Showcase

Op volle toeren

Tuesday, 8 January 2013

Elk jaar maak ik een dag reclame voor het programma “Op volle toeren” van Ali B. Ook dit jaar weet dit programma me weer hard te raken. Het is om meerdere redenen: de ontwapenende eerlijkheid en charme van Ali B en de rappers die hij uitkiest, de onverwachte passie voor muziek van oude artiesten, de manier waarop ego’s wegvallen als ze elkaars liedjes voor elkaar zingen, het respect voor elkaar muziek, de simpele formule die beter werkt dan al die dure shows.
Ik heb op oudejaarsavond met dochter en leif naar de Top 200 live show gekeken. Dat was een zware avond. Er was zoveel vals aan deze show: de beeldmontage, de geveinste passie van zowel artiesten als publiek, de manier waarop geweldig liedjes om zeep werden geholpen in een vekeerde setting. En dan zo’n aflevering van Op volle toeren waarin Ali B Nino koppelt aan Koos Alberts. Ook hier worden natuurlijk trucs gebruikt, maar die beletten niet dat hier echte mensen echte emoties laten zien en horen.
HIER kunt u deze aflevering zien! En als u tijd over hebt, kijk dan ook naar de aflevering met Peter Koelewijn en Typhoon.

Comments:

rudi

2013-01-08 14:59:48

Godver. gruwelijk goed. we gaan weer door. Groet.

Roland Vonk

2013-01-12 20:41:25

Aflevering met Ria Valk gezien. Inderdaad heel aardig.