Showcase

FaceBoekjes

Saturday, 26 May 2012

Twee dagen na de presentatie van het ShowCase-boek zijn de Haarlemse stripdagen. Daar zit ik op de stand van de uitgever, Xtra. Maar omdat het ShowCase-boek weinig met strips heeft te maken en omdat het duur is, zal ik daar heel weinig verkopen. Ik gok op drie boeken in twee dagen. Om me daar niet voor joker te laten zitten heeft Xtra twee boekjes met de portretten van mijn FaceBook-vrienden laten maken. Daar zal ik er ook niet veel verkopen, maar het is leuk om daar mee achter de stand te zitten.
Ik zit daar met Fred de Heij en Hallie Lama. Ik hoop dat we elkaar een beetje kunnen inspireren en dat ik in hun tekeningen mag tekenen. Dat doe ik heel graag, maar omdat dit veel betere tekenaars zijn dan ik, vinden ze het misschien niet zo leuk.
Fred de Heij heeft op verzoek van de uitgeverij van zichzelf, Hallie en mij portretten getekend. Die komen natuurlijk groot in de stand te hangen, en waarschijnlijk ook op andere plaatsen in Haarlem. Op zijn blog kunt u de portretten van Fred en Hallie zien, maar hier is die van mij:

Ik vind het geweldig om zo getekend te zijn en ik zal mijn best te doen om er dit weekeinde heel erg op te lijken.

Wat de FaceBoekjes gaan kosten weet ik nog niet, maar het zal niet meer dan een paar euro zijn, vermoed ik. U kunt ze bestellen bij Xtra of natuurlijk gewoon komen halen in Haarlem.

Comments:

jan

2012-05-27 11:07:34

wow, dit is leuk!