Showcase

Showcase dozen (4)

Wednesday, 30 May 2012

Nou, de laatste dozen voor het ShowCase-boek zijn klaar:

Morgen ga ik naar de uitgeverij om alle dozen te vullen met het boek en de bijlages. dat had ik vandaag willen doen, maar er waren maar 47 boeken goed gedrukt en de rest moet nog komen. Ook de twee FaceBook-portretten boekjes, die als bijlages in de doos komen, moeten opnieuw gedrukt worden omdat er iets mis was gegaan. Met nog minder dan 20 uur voor de presentatie begint het een beetje spannend te worden, maar ik denk dat het allemaal wel goed gaat komen.
Ik heb al van een stuk of tien mensen gehoord dat ze willen komen, dus er is ook geen lege zaal. Ik ga een korte lezing geven; wat er verder gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar er is natuurlijk de mini-expositie van de boeken uit mijn Catalogus. Die kan ik helaas morgen pas inrichten. Daar had ik liever iets meer tijd voor gehad, maar allez.
Er is me al een paar keer gevraagd wat ik aan dit project verdien. Het antwoord lijkt me duidelijk: dit kost alleen maar geld. Ik hoop natuurlijk op werk naar aanleiding van dit alles, maar zelfs dat speelt geen grote rol. Ik heb niets te verliezen. Ik had me er al mee verzoend dat ik de rest van mijn leven huizen zou opknappen, maar nu dient zich ineens deze kans aan om mijn grafisch werk in de schijnwerpers te krijgen en daar maak ik dankbaar gebruik van. Maar zelfs dat speelt een kleinere rol dan het simpele feit dat ik dit hele project vooral FEEST vind.
Ik kan helaas niet veel verklappen voor de presentatie, maar overmorgen zal ik u alles vertellen.

Comments:

Ton de Ruijter

2012-05-30 21:48:40

Succes met de laatste loodjes…zie je morgen.
Complimenten voor de unieke
doos omslagen.

Rudy Talbo

2012-06-01 09:57:29

Frits,

Ben sinds gisteren in het bezit van ‘Showcase Box/boek (nr.76)
en het is een Feest voor Oog en Geest!!!

Wat een Prachtuitgave!

Een ‘Must Have!’

en …Ger van Wulften verdient wat mij betreft een Uitgevers Oscar voor deze Gedurfde, Originele en Prachtige uitgave!

Niels J. Masselink

2012-06-02 19:25:50

Chips..is ie al uitverkocht? Ik was vandaag, zaterdag 2juni, zowel bij Atheneum als op de Oude Turfmarkt en bij deze laatste wisten ze mij te vertellen dat je boek al uitverkocht was. Ik hoop het niet want ik zou graag een exemplaar willen hebben. Misschien, als het weer een beetje mee werkt, dat ik zondag 3 juni toch naar Harlem afzak om een exemplaar te bemachtigen.
Frits..voor jou natuurlijk SUPER als alle exemplaren verkocht zijn.

Mazzel,

Niels J. Masselink
Amsterdam

Dolf Hell

2012-06-03 15:35:33

Hallo Frits,
Dit is wel het krankzinnigste struinboek na de bijbel. Die heb ik ook nog niet uit. Mooi hoor. Op pagina 103 en l05 staat hetzelfde. Heb ik nu wat gemist?
Ik mis jou ook de laatste dagen op het internet.
Rust je lekker uit?
Dolf

Leo Oostenbrug

2012-06-03 17:52:53

Goede Frits, Ik ben erg blij met SHOWCASE. Een heerlijk dichte concentratie van ideeën, weetjes en inspiratie.
So much to do, so little time… Groet, Leo