Showcase

Censuur

Thursday, 1 October 2020

Het internet is het belangrijkste wapen in het plan dat momenteel wordt uitgerold. Ik herinner me hoe ik rond de eeuwwisseling dacht dat het internet een instrument was om waarheid en rechtvaardigheid in de wereld te brengen. Dat pakte anders uit: de grote bedrijven, of de mensen die achter die bedrijven zitten, hebben het internet overgenomen. Google, YouTube, FaceBook en alle andere sociale en asociale media werken volgens richtlijnen en algoritmes die alles censureren en verbergen wat indruist tegen de belangen en plannen van deze mensen achter onze computer- en televisieschermen. Als ik dit in gesprekken zeg, krijg ik soms te horen dat ik paranoia ben en dat het wel meevalt. Denk wat u wilt, maar dit soort zaken zijn al maanden schering en inslag. Ik heb met de dag meer moeite om informatie te vinden. Ik moet het hebben van aantekeningen en mijn geheugen. Veel zoektermen leveren uitsluitend links naar het standaard leugenverhaal op. En met het vaccin dat er aan komt gaat u niets meer vinden dat vertelt dat het vaccin niet zo veilig en effectief is als ons wordt wijsgemaakt. Hier is een video die ook interessant is vanwege alle commentaren onder de video:

Deze man is naar mijn idee volslagen gestoord. Ten eerste: wie heeft hem aangesteld als wereldleider? Wie kijkt naar alle schade die al zijn eerdere vaccinatieprogramma’s hebben aangericht kan deze man toch niet meer vertrouwen? En luister naar wat hij in deze video zegt: hij wil de hele wereldpopulatie inenten, inclusief alle ondervoedde mensen. Waarom geeft hij die mensen niet te eten in plaats van ze in te enten tegen een ziekte met een zeer beperkte sterftecijfer, waar geen goed vaccin voor bestaat (luister naar Bill Gates eigen woorden: het vaccin werkt goed bij jonge mensen maar helaas niet voor ouderen, wat de enige groep die echt last heeft van dit virus), met een vaccin dat amper getest is? Er gaan dagelijks 24.000 mensen dood van de honger. Als 1 op de 10.00 mensen sterft aan het vaccin, wat gezien de resultaten van andere vaccins geen vreemde schatting is, zullen er een miljoen mensen sterven aan dit vaccinatieplan. Dat zijn er meer dan er volgens het WHO tot nu toe aan corona zijn overleden.
Die censuur en het manipuleren van alle berichtgeving vindt op tientallen manieren plaats. Ik heb geen zin om daar nu over uit te wijden, maar dat ga ik later beslist doen. Ik heb vandaag een uur van alles zitten intikken maar merk dat het net zich sluit. Waarschijnlijk zorgen de algoritmes ervoor dat hoe meer zoektermen ik intik, hoe minder relevante informatie u gaat vinden.

Om nog een keer heel kort mijn mening te herhalen: de PCR test werkt niet goed, het vaccin is niet veilig en en effectief, en alle maatregelen worden niet genomen voor uw gezondheid. Het gaat om macht: wij moeten doen wat een kleine groep gevaarlijke gekken wil dat we doen. Er wordt nu al gesproken (niet alleen door prins Charles, maar ook door allerlei politici in allerlei landen, en ze hebben zelfs Richard Attenborough en Jane Goodall ingehuurd om hun agenda te promoten) over hoe na het succes van de corona-maatregelen de maatregelen kunnen worden doorgevoerd om het klimaat te redden. als u geen verband ziet tussen corona en het klimaat, dat is er ook niet. Maar daat hoeft niet, als je iets maar lang genoeg heraalt geloven voldoende mensen alles. Ik hoor nog steeds af en toe iemand zeggen dat alles over een tijdje weer normaal zal zijn. Maar ik zie dat iedereen al begint te wennen aan thuisblijven, afstand houden, geen sociaal contact, alles online, enzovoort. Misschien is dit een nieuw mensenras-in-de-maak, maar om voor één keer een uitdrukking te gebruiken die hier in huis populair is: MIJ NIET BELLEN.

Comments: