Showcase

Event 201

Tuesday, 13 October 2020

In oktober 2019 vond er iets plaats dat “Event201” werd genoemd. Dit is allemaal te bizar om uit te leggen. Ik heb al eerder een link naar de vijf uur opnames van dit event geplaatst, maar hier is een verkorte versie met toelichting:

Termen als mis-informatie, dis-informatie, fake news en complot-theorie zijn manieren om mensen die nog kunnen denken monddood te maken. En als dat niet lukt is er censuur.
De pandemie is een middel om de samenleving te ontwrichten. Als de chaos maar groot genoeg wordt gaan we smeken omoplossingen. En die liggen natuurlijk al klaar: verplichte vaccinatie, een sociaal krediet systeem, een basis-inkomen en zo weinig mogelijk vrijheid als we maar accepteren.
het werkt als een piramide oplichterij: iedereen die onder een bepaald niveau meewerkt aan dit systeem verliest. Er zijn maar heel weinig winnaars en daar zitten u en ik niet bij. Iedereen die denkt dat hij of zij boven de streep zit en de dans gaat ontspringen, kan misschien beter eens aan haar of zijn kinderen denken.

Het is alsof ik de hele dag in boze droom leef, die ik op een bizarre manier niet deel met de meeste andere mensen. Op de FB-pagina van Yoldash the Traveller zag ik deze video waarin Harry Vox in 2013 al uitlegt wat we nu meemaken:

Comments: