Showcase

Plakboek

Monday, 26 October 2020

Om iets beter te leren omgaan met mijn computer en niet steeds iemand anders te moeten vragen om de meest simpele dingen voor me te doen ben ik aan het oefenen met Corel Photoshop. Dat heb ik gekocht om mijn letteringen te kunnen scannen maar verder kan ik er niks mee. Het staat me ook tegen om er iets mee te doen. Ik zit liever met een pen in mijn hand. Maar goed, ik zit mijn exotische singels te digitaliseren en ondertussen druk ik wat op knopjes van dit programma.
Ik heb een plakboek waarin oude advertenties plak. Vaak knip ik alleen het tekeningetje uit een advertentie. Er zit geen andere gedachte achter dan een plakboek te maken dat ik zelf met plezier bekijk.
Omdat het papier vergeeld is en om dat er lijntjes en vlekken op de scans zitten heb ik geprobeerd het allemaal iets toonbaarder te maken. Dat ga ik de komende dagen blijven doen. Dus u moet het doen met dit jeugdsentiment:

Als kind speelden mijn broer en ik met Bambino stenen. Dat was een soort Lego maar dan een stuk lomper. Je kreeg de stenen cadeau bij het wasmiddel Spuer 1-2-3. Ik zou graag alles willen weten van die Bambino stenen. Dat ga ik binnenkort eens proberen uit te zoeken.

Comments: