Showcase

Daily collage

Saturday, 21 September 2013

Vandaag heb ik ons abonnement op de NRC opgezegd. Na twee weken geprobeerd te hebben de nieuwe vormgeving mooi te vinden, heb ik het opgegeven. Ik vind er niets aan. Binnenkort lees ik nu weer een jaar De Volkskrant.
Ik knip sinds de nieuwe vormgeving ongevver driekwart minder uit dan voorheen. Niet alleen foto’s maar ook artikelen. Onbegrijpelijk. Ik zal toch niet de enige zijn die afhaakt?
Ik mis vooral de foto’s. Het idee om daar dagelijks over te schrijven, zoals ik dat al een paar kkeer een tijdje heb gedaan op dit blog, kan ik vergeten met deze nieuwe versie van het NRC. Maar zelfs voor een dagelijkse collage staan er te weinig mooie foto’s in de krant.
Het voordeel is dan weer dat ik mezelf nu leer om collages te maken van het papier dat toevallig op mijn bureau ligt. Vandaag was dat een velletje groen papier, wat roze plakband en een geel kaartje met het cijfer 77:

Arjen, de webmeester van dit blog, heeft het mogelijk gemaakt om de afbeeldingen in hogere resolutie te laten zien.
Wegens een familieweekeinde met mijn schoonfamilie zal ik de komende dagen geen collages of tekeningen kunnen maken. Maar ik verheug me erop, want de voorgaande familieweekeindes waren erg aangenaam.

Comments:

Arjen

2013-09-21 23:26:23

Wel mooi zo’n plaatje op een retina display!