Showcase

Promotie

Tuesday, 10 September 2013

Onlangs was Michael Minneboo hier om een video-interview te maken. Dit is het resultaat:

Op Michaels blog, Daily Webhead, kunt nog meer video-interviews zien, en ook een hoop artikelen lezen.
Ik ben natuurlijk blij met de aandacht die het ShowCase-boek krijgt, maar jezelf terug zien op video is geen onverdeeld genoegen.
Het maken van dingen hoeft niet automatisch te betekenen dat ik ook als persoon aandacht krijg, maar het is lastig om het te vermijden. Aanstaande vrijdag om 17:00 uur is de presentatie van de Het Geluid van Amsterdam-krant bij Gifted en ook daar zal ik meer aandacht trekken dan me lief is. Maar als ik die krant in de winkel leg en er verder geen lawaai bij maak, denk ik niet dat er veel van verkocht zullen worden. En ik vind het trouwens ook niet erg om af en toe in het middelpunt van de belangstelling te staan. Het is meer dat het niet te doseren valt; de ervaring leert dat het altijd anders uitpakt dan ik van te voren kan voorstellen.
De krant is trouwens gedrukt en erg mooi geworden. Gabi heeft ze opgehaald bij de drukker in Den Haag en de doos staat nu onder mij bureau.

Als u tijd en zin hebt kunt u vrijdagmiddag een exemplaar kopen. Hier is uw uitnodiging!

Comments:

jan

2013-09-10 19:28:04

2:45, wat hoor ik nou? bij √≤ns belanden de ‘strookjes’ niet bij het oud papier, hoor!

frits

2013-09-10 19:52:02

Jij bent hors categorie, Jan.

jan

2013-09-10 20:18:50

oh

Pieter

2013-09-11 16:57:08

Ik vind het een heel inspirerend filmpje! Ik zat de afgelopen dagen een beetje te twijfelen of ik nou wel door moest gaan op fb met mijn prohysterische dieren-album. Er zijn maar weinig mensen die dezelfde fascinatie delen op dat sociale medium. Maar na je verhaal gehoord te hebben op het filmpje – wat ik heel helder vond en helemaal niet vaag, zoals jezelf vaak denkt – dacht ik; ik moet er gewoon mee doorgaan. Daarmee schep ik mijn eigen universum met fascinerende en mooie dingen en dat mag niet afhankelijk zijn van de reacties van anderen. En zo heb ik nog wel meer ideetjes waarmee ik het voor mezelf op fb leuk kan maken. Bedankt Frits, voor deze opsteker!!