Showcase

Gedoe

Sunday, 15 September 2013

Van Bert Meppelink, die helemaal uit Amersfoort kwam voor de presentatie, kreeg ik een stapel elpees, die hij weer van iemand anders had gekregen, maar zelf niet wilde hebben:

Het is een vreemde verzameling: een paar disco-singles uit de late jaren tachtig, wat Belgische pop, een aantal hors categorie platen en zelfs twee library-elpees. Ik ben alles aan het beluisteren en ga het beste uiteraard digitaliseren. Ik kom hier later nog op terug.
Een ander cadeau van Bert was een uitspraak die hij deed:

Ik vind dat de uitspraak een betere inkleuring verdient, maar voorlopig moet u het hier mee doen.
Voor de winkel Gifted heb ik een andere spreuk nog eens op A3-karton gemaakt. Hij hangt daar aan de muur, en klanten kunnen er een bod op doen; aan het eind van de maand krijgt de hoogste bieder het origineel.

Dit is een idee van Dirk Koorn. Het is niet echt de manier waarop ik mijn werk aan de man zou willen brengen, maar het is ook wel weer grappig om het op zo’n rare manier te doen. En voor mijn neef Tim, die de spreuk bedacht, is het een aantrekkelijke manier om z’n zakgeld aan te vullen. We moeten het financieel nog eens worden, maar ik stel voor dat hij de helft van mijn aandeel in de eventuele winst krijgt. Met een beetje geluk is misschien meer dan een maand zakgeld. Dus hup, Tim, je hebt nog drie weken voor een volgende spreuk-van-de-maand!
En tenslotte voor vandaag is hier een tweede collage die ik heb gemaakt van het pakpapier van het cadeau dat ik van Jon van den Berg kreeg:

Comments: