Showcase

Haarlem

Sunday, 5 June 2016

De afgelopen drie dagen was ik op een paar nachtelijke uren na in Haarlem, waar het tweejaarlijkse stripfestival plaatsvond. Ik vond het dit jaar erg leuk. Wat ik er zoal leuk aan vond ga ik u de komende dagen uitgebreid vertellen, tenzij ik van plan verander. Maar dit wil ik u nu vast laten zien:

Het is deel (!) van een stapel underground comics en zines die ik heb gekocht.. Het ging om een door Arthur Griffioen opgekochte restant voorraad van The Real Free Press. Als u die naam niets zegt, dan wil ik dat een nadere keer wel iets toelichten, ik ben nu een beetje moe wegens een slaapachterstand.
Het zien van een stand vol met soort fraai drukwerk is op zich al bijzonder, maar het werd ook nog eens verkocht voor prijzen die nergens op sloegen. Ik kocht dit soort dingen lang geleden al graag, maar toen was het behoorlijk prijzig. Ik ben mijn stripverzameling ooit kwijtgeraakt door een lekkage en daarvoor had ik al veel weggedaan. Ik had me voorgenomen om niet opnieuw te beginnen, maar dat voornemen is dit weekeinde verlaten. De komende dagen ga ik alles lezen en daarna kom ik er op terug.

Comments:

Tineke

2016-06-06 00:45:49

Veel plezier met je oude hobby de komende dagen!

peter

2016-06-06 08:27:33

mooi, frits! ik zie zelfs Kurtzman Komix er bij liggen.

Dolf Hell

2016-06-06 14:34:26

Tja, ik heb veel van dat materiaal voor die hoge prijzen gekocht bij Olaf Stoop van Real Free Press. Nu heb jij ze dus bijna voor niks. It is me what. Wat een bofkont ben jij weer.