Showcase

Vitalogy

Tuesday, 21 June 2016

Van de week zag ik een stapel boeken en ceedees bij het vuilnis liggen toen k naar mijn huidige werkadres fietste. Het had geregend, dus er viel weinig eer aan deze vondst te behalen. Maar een ceedeetje kon ik toch niet laten liggen:

Het leek me een nogal obscuur ding, en ondanks dat het boekje te nat was om goed te kunnen bekijken zag ik intrigerende plaatjes.

Voordat ik de ceedee in mijn ceedeespeler duwde had ik even snel gegoogled naar deze spannende vondst. Blijkt het gewoon een ceedee van Pearl Jam te zijn!
Ik volg reguliere muziek heel slecht. Ik zou geen liedje van Pearl Jam kunnen fluiten en alles wat ik van de band heb gehoord heeft geen enkele indruk op me gemaakt.
Ik heb de ceedee geprobeerd te beluisteren, maar ik trok het niet. Als ik zin zou hebben zou ik u kunnen uitleggen waarom ik dit soort muziek niet wil horen, maar ik heb lang gelden het wijze besluit genomen om me alleen maar bezig te houden met zaken die me wel interesseren, dus die uitleg krijgt u niet. De ceedee kunt u trouwens wel krijgen, maar volgens mij kunt u hem voor een euro in perfecte staat in elke tweedehands winkel kopen.

Comments: