Showcase

Bands

Wednesday, 16 March 2016

Ik neem in principe alle concerten waar ik bij ben op met mijn iPhone. Dat zijn er gemiddeld twee per week. Niet alles is goed, zowel de bands zelf als de opnamekwaliteit willen bij terugbeluistering nog wel eens tegen vallen. Maar toch, er zitten mooie dingen tussen. Hier is bijvoorbeeld een liedje van The Stax Soul Survivors, die ik twee geleden in Maloe Melo mcht meemaken:

Ik wil dit jaar een paar compilatie-ceedees maken met de beste dingen die ik met mijn iPhone heb opgenomen. Daar komen The Unborn Brothers zeker ook tussen te staan. Dit is afgelopen donderdag opgenomen in Dokhuis Galerie:

Ik ga het liefst naar kleine zalen, of nog liever naar cafe’s. Paradiso of de Melkweg vind ik eigenlijk al te groot. Ik zie en hoor graag bandjes die vooral voor hun plezier spelen en niet om een carriere op te bouwen, een ceedee te promoten of een contract na te komen. Vroeger ging ik meer naar grote concerten, maar ik werd er zelden echt helemaal gelukkig van.
Bij die compilatie ceedees moet natuurlijk een boekje komen met tekst en uitleg. Dat is meteen ook de reden dat het allemaal nog niet klaar is. Maar vandaag heb ik weer een paar vorderingen gemaakt en hoe langer het duurt, hoe beter het gaat worden.
Hier zijn Lil’Sal & The Wildtones, in de Nieuwe Anita, ook nog van deze maand:

Comments:

Alwin

2016-03-17 01:12:38

Lekker ruig en ongepolijst. In mijn hoofd ruik ik de geur van bier :)