Showcase

Foto's

Saturday, 10 October 2015

Vandaag voor het eerst sinds een paar dagen mijn telefoon weer eens aan de computer gehangen. Ik was zo weinig thuis dat dit er niet van kwam. Er staan nu 69 nieuwe foto’s op mijn computer, die ik de afgelopen dagen kennelijk heb gemaakt. Zoals deze:

Het is de vloer van het toilet in een Thais restaurant op de Albert Cuyp, waar ik met mijn broer regelmatig ga eten. Telkens als ik daar ga plassen en het fantastische tegelwerk op de vloer zie, denk ik dat ik er een foto van zou moeten maken. Dat heb ik nu dus eindelijk gedaan. Er is een buis die half boven de vloer uitsteekt en die gewoon met stukjes tegel is bedekt. Ik word daar heel vrolijk van.
Dit is de deksel van een ShowCase-doos:

Er wordt er nog steeds af en toe eentje verkocht en dan mag ik een tekening op een deksel maken.
Deze spreuk stuurde onze dochter me:

Dit is het soort humor dat wij delen. In principe blijft die communicatie binnenshuis, maar deze wilde ik u niet onthouden.
Een moeder van een vriend van onze zoon is een café begonnen en ik heb de naam op het raam geschilderd. Het ontwerp is door iemand gemaakt die ik niet ken, maar wel op basis van een snelle schets die ik had gemaakt:

En nu zou het leuk zijn als ik u een foto van het resultaat kon laten zien, maar het licht was te slecht om er een foto van te maken, dus die houdt u tegoed.
Tenslotte een elpee die ik heb gekocht en meteen gefotografeerd heb voordat ik hem in de kast heb gezet:

Veel dingen verdwijnen in de kast zonder dat ik ze fotografeer. Maar om u gerust te stellen: dat zijn ook veel dingen die u echt niet wilt zien.

Comments: