Showcase

Archieven Thomas (12)

Saturday, 3 October 2015

In de winkel waar ik een paar weken geleden de papieren nalatenschap van LoUise Thomas kocht, lag van de week ineens weer een klein stapeltje papieren dat uit die nalatenschap afkomstig is. Maar omdat ze er nu ineens een enorm bedrag voor vroegen, heb ik het niet gekocht. Dat had ik vroeger niet gekund, maar nu kost het me geen moeite. Er is zo veel te doen en zoveel moois te koop, en ik hoef niets compleet te hebben, dus als iets te duur is, laat ik het aan een ander. Maar vandaag was ik weer in de winkel en het stapeltje lag er nog steeds. En omdat er vandaag een andere man achTEr de toonbank stond, heb ik gewoon opnieuw gevraagd wat het kost. Omgerekend was het 6% van de eerdere prijs.
Dit is de stapel:

Ik heb op het moment geen tijd om er de gepaste aandacht aan te besteden, dus het moet even wachten tot later. Maar er zaten een paar brieven bij, dus het Louise Thomas-verhaal zou nog wel eens een interessant staartje kunnen krijgen.

Comments:

Thomas

2015-12-23 23:19:24

Fascinerende reeks! Had je al eens gezocht op de naam die ze aannam nadat ze getrouwd was? Adriana Louise Koopman – Thomas.
Zo kwam ik o.a. dit rouwbericht tegen:
http://www.familieberichtenopinternet.nl/personen/bf97/2015_05_01/adriana_louise_koopman_thomas

En verwijzing naar de boeken die zij vertaald heeft:
http://www.goodreads.com/author/show/13783365.Louise_Koopman_Thomas