Showcase

Blinde Ed

Wednesday, 9 February 2011

Als ik op YouTube zit, krijg ik altijd van alle kanten tips aangeboden die ik absoluut niet wil zien, maar vandaag verscheen een video van Blinde Ed op mijn scherm en die heb ik wel aangeklikt:

Ik houd wel van die talentenshows, maar ik kijk er nooit naar omdat de presentatie zo schreeuwerig en langdradig is. Dat geldt ook voor de manier waarop Blinde Ed hier wordt gepresenteert, maar toch hoorde ik een stem die me raakt. Ik kan me niet voorstellen dat Blinde Ed zomaar uit de lucht komt vallen, dus ik googlede wat verder en ontdekte dat de man al een behoorlijke reputatie heeft. En terecht!

Ik denk vaak als ik artiesten hoor die naar mijn idee talent hebben dat er nog niet helemaal niet uitkomt, dat ik graag eens producer van zo’n persoon zou willlen zijn. Misschien overschat ik mezelf schromelijk, maar ik denk dat ik dat goed zou kunnen. Gewoon een week met Blinde Ed de studio in met een paar goeie muzikanten, of voor mijn part alleen Ed, en volgens mij komen we eruit met een wereldceedee. En ik ben uiteraard de baas: ik bepaal wat Ed gaat zingen, de arrangementen, de productie en de mix, dat mag ik allemmaal bepalen, anders wordt het niks.
Ten slotte een video waarin Ed laat horen hoe hij het doet. Ik ben fan!

Comments:

Jan

2011-02-11 17:59:05

Hij is goed!