Showcase

Pacific Park

Saturday, 22 November 2014

Morgen ben ik weer te gast bij Sjef Huurdeman in Pacific Park, waar we tussen 16:00 en 21:00 uur de etende en drinkende bezoekers mogen vermaken met muzikaal behang. Sjef koos dit keer drie thema’s: superhelden, namedropping en de saxofoon.
Ik had de tijd om me voor te bereiden, maar vertilde me aan de eerste twee thema’s, waardoor ik morgen niet veel sax-liedjes zal kunnen laten horen.
“Superhelden” is een tof thema, vooral omdat ik een aardige collectie Batman-gerelateerde muziek heb. Daar zou ik wel een paar uur mee kunnen vullen, maar dat ga ik uiteraard niet doen. Na tien keer “nananananana” gaat het sommige mensen vervelen, weet ik uit ervaring. Maar ik heb een paar aardige nummers superhelden gevonden die misschien bij een enkel oplettende Pacific Park bezoeker in goede oren valt.

Ook voor het thema “Namedropping” had ik al snel een ceedee vol. Alleen het aantal liedjes waarin Elvis en de Beatles woorden genoemd is enorm,maar ik heb daarvan slechts een handvol gebruikt. Verder komen onder andere Glenn Miller, Twiggy en Bruce Lee aan bod.

Mocht u zondag tijd hebben, ga iets anders doen! Sjef en ik hebben het meestal te druk met elkaar om echt rekening te houden met het publiek. Maar mocht u toch eigenwijs zijn, u mag altijd proberen een verzoekje gedraaid te krijgen.

Comments: