Showcase

Geld en genen

Sunday, 6 September 2020

Er zijn zoveel aspecten aan wat er gaande is dat er geen beginnen is om het in kaart te brengen. En dan is het ook nog de vraag waarom je dat zou willen doen. Want het is tamelijk zinloos om het aan mensen duidelijk te maken die nog geloven dat het allemaal wel meevalt. Want van welke hoek je het ook probeert te vertellen, als je het niet ziet klinkt het als een paranoide verhaal.
Maar goed, geld is een van de duidelijkere aspecten van dit verhaal, hoewel het daar naar mijn idee eigenlijk niet echt om gaat. Maar op weg naar het einddoel gaat ervoor gezorgd worden dat uw en mijn geld straks niks meer waard is, als we het straks uberhaupt nog hebben. Ik ken aardig wat mensen die op de rand van de financiele afgrond balanceren. HDe miljarden die nu overal wordt uitgegeven aan maatregelen en veranderingen van de samenleving, gaat uiteindelijk allemaal naar de grote graaiers. Ik gun iedereen de illusie dat de regeringen om ons geven, maar ik zie geen enkel bewijs.

En uit de tientallen video’s die iedereen naar mijn idee zou moeten zien, is er hier eentje die een hoop vragen oproept. Het gaat mij vooral om het deel van het verhaal waarin verteld wordt hoe men tot de genetische code is gekomen waarop momenteel getest wordt. Los van het feit dat de PCR-test niet geschikt is voor waar hij nu voor wordt gebruikt, is dit meer dan treurig.

Comments: