Showcase

Opruiming

Thursday, 10 September 2020

Voor het schilderwerk dat onze zoon en ik doen hadden we een kleine opslag. Daar stonden ook wat verhuisdozen met brieven, boeken en tekeningen. Die opslag hebben we opgeheven. Dat scheelt geld en ik wil sowieso alleen nog maar schilderwerk aannemen dus daarvoor hebben we geen opslag nodig. Toen al die dozen hier in huizen stonden, in een huis dattoch al vol was, heb ik besloten heel drastisch te gaan opruimen. Inmiddels ben ik een heel eind. Het meeste heb ik in de oud papierbak gegooid, maar als het nog enigszins bruikbaar was is het naar de kringlooopwinkel gegaan. Ik had liever alles bewaard, maar het is wat het is.
Ik kwam ook een paar dingen tegen die ik kwijt was, zoals de potollodtekening die Peter Pontiac maakte toen onze dochter werd geboren. Op het moment dat ik zo’n tekening vind besef ik dat dit meer waard is dan al die verhuisdozen die ik heb weggegooid.

Ik wil nog meer wegdoen maar dat zijn zaken die iets meer aandacht vereisen. Zo kwam ik van de stripreeks “Geheim van de tijd” enkele Franse en Duitse edities tegen.

Als u graag een serie wilt hebben kunt het voor elk aanemelijk bod krijgen.
Ook van “De Muzikale Verleiding” heb ik nog een paar exemplaren.

En van “Dode varkens”, het boek dat Uitgeverij Xtra van Ben Vranken uitgaf liggen hier ook nog twee exemplaren.

En dan zijn er nog de zines die ik heb gemaakt. Ik heb alles in een doos gegooid en mocht u interesse hebben, stuur me een vel postzegels en ik stuur u een pakketje ongesorteerde zines.

Comments:

Rico van Kranen

2020-09-10 10:59:37

Wat een schatkamer heeft u daar, Het geboortekaartje is natuurlijk helemaal onvervangbaar. Niet opbergen maar inlijsten, als u het mij vraagt

Pieter

2020-09-12 16:36:24

Frits, zou ik een exemplaar van De Muzikale Verleiding van je kunnen kopen? Ik had ‘m natuurlijk al, maar ik wil ‘m ook graag aan een vriend geven als onjaardagscadeau. Niet opsturen, hoor! Ik kom ‘m liever zelf ophalen. Ik stuur daarover een bericht via de e-mail.
Groeten, Pieter