Showcase

Diggin' demos

Friday, 4 September 2020

Marco van Dalfsen is bezig met project waar ik heel enthousiast over ben: Diggin’ demos. Ik ga niet uitleggen wat u allemaal beter op de site kunt lezen, maar ik kan u van harte aanraden om hier een uurtje de tijd voor te nemen.
Op 2 oktober worden online de eerste uitgaves van Diggin’ Demnos gepresenteerd: twee demo-cassettes met een zine waarin het verhaal achter de tapes wordt verteld. De passie spat hier vanaf, dit is het spul waar u me wakker voor mag maken.

Ik heb lang geleden ook veel uren achter een cassetterecorder doorgebracht. Een van die projecten betrof het Radiola Improvisatie Salon archief van Willem de Ridder. Ondanks dat de meer dan duizend uren die ik daar in heb gestoken resulteerde in geen enkele belangstelling herinner ik me dit als een hoogtepunt in mijn leven. Ik heb de dozen met cassettes aan Diggin’ Demos gegeven, want bij mij stonden ze al jaren in de kast zonder kans om ooit nog gehoord te worden. Marco zorgt ervoor dat ze wel hoorbaar worden gemaakt. Hier is een voorbeeld van wat er zoal in het Radiola archief zit:

Comments: