Showcase

Voornemens

Friday, 2 January 2015

Ik heb een paar voornemens voor 2015. Een daarvan is me geen zorgen te maken over wat ik doe. Dat lukt me steeds beter maar ik wil er helemaal vanaf. Het is totaal verspilde energie.
Zo heb ik me vorig jaar toch geregeld afgevraagd of ik niet iets beters kon gaan doen dan het betekenen van verpakkingen. Die gedachtes waren zinloos. Want wat ik doe, is het enige wat telt en het is de vraag wat de werkelijke relatie is tussen mijn handelingen en mijn gedachten. Ik heb sterk het vermoeden dat mijn gedachten zich tot mijn daadwerkelijke even verhouden als het televisiecommentaar zich verhoudt tot een voetbalwedstrijd. Met andere woorden, ik vermoed dat mijn gedachten een minieme bijrol spelen in mijn werkelijke leven. Ze verpesten alleen het plezier aan dat leven.
Hier zijn weer wat nieuwe verpakkingen, handmatig gemutileerd tot kunst-voor-aan-de-muur:

En waarschijnlijk komt er dit jaar nog veel meer van dit spul op mijn blog.

Comments:

Roland Vonk

2015-01-02 23:39:53

Trek je niks aan van jezelf!
Ha ha ha ha!

Mieke Heijkoop

2015-01-03 14:24:06

Mooie spreuk Roland !

Geertje

2015-01-03 16:01:22

Lieve Frits, ik denk dat jij, vanaf het moment dat je accepteert wat je doet en je daar niet meer druk over maakt, in feite jezelf accepteert en dat dat je worsteling is. Misschien een open deur en zwaardragend maar het was het eerste dat bij me opkwam. Verder vind ik het prachtig wat je maakt. liefs Geertje