Showcase

Wastemen

Wednesday, 29 July 2020

Dit blog lag een paar dagen stil omdat mijn computer het begaf. Ik heb nu aan nieuwe, maar veel van de programma0s die ik gebruikte blijken niet compatibel met deze nieuwe computer. Ik ben een digibeet en ben afhankelijk van de hulp van anderen om alles weer op de rails te krijgen. Dat gaat uiteindelijk wel lukken maar voorlopig is het even behelpen.
Ondertussen ligt mijn hele leven sowieso plat dus dat is een goede aanleiding om een aantal zaken te veranderen. Ik ben begonnen aan een grote opruiming.
Alles wat ik in de loop der jaren heb gemaakt dat niet in een lade past heb ik weggegooid. Zoals de poppen die ik ooit heb gemaakt van bouw-afval. Die heb ik al eerder laten zien, maar voordat ik ze weggooide heb ik de moosietnog even gefotografeerd. Sommigen waren helaas te kapot omdat ze in een vrhuisdoos hebben gezeten waar ik niet zorgvuldig mee ben omgegaan. Ik gooi niet graag iets weg, maar het moet.

De beloofde informatie is in de maak, even geduld aub. De situatie van wereld verandert per dag als een slang.

Comments:

Rico van Kranen

2020-07-30 00:13:35

Maar gelukkig heb je de serie van bouwafval gemaakte poppen op foto bewaard. Weliswaar niet zo spectaculair als de mappen ‘van Goghs’ die op de stoeprand belandden in een ver verleden, maar toch. Afscheid doet pijn. Dapper van je Frits!