Showcase

Afval verzameling

Friday, 9 March 2012

Al heel lang heb ik het idee dat ik een kans laat lopen als ik het vuilnis buiten zet. Ik gooi niet graag iets weg. Ik knip al jaren alles uit wat ik mooi vind, maar om een of andere reden vind ik dat niet genoeg. Vandaag keek ik in de prullebak die onder mijn bureau staat en zag daarin een aantal bedrukte velletjes en verpakkingen. Het zijn logo’s die ik eigenlijk helemaal niet mooi vind, maar iets spoorde me aan om ze toch uit de prullebak te halen en uit te knippen. En om daarna al het uitgeknipte materiaal op een velletje te plakken, te scannen en aan u te laten zien:

Ik heb geen idee hoe u dit ziet, maar ik werd heel blij van het resultaat. Dus ik heb vervolgens de inhoud van mijn prullebak op de vloer verspreid en alles wat bruikbaar leek uitgeknipt, opgeplakt en gescand.

Dieper dan dit kan ik niet zakken, denk ik. Maar dat heb ik al eerder gedacht.

Comments:

jan

2012-03-10 09:20:18

prachtig man!

jan

2012-03-10 10:09:01

prachtig man!

ysvry

2012-10-16 17:03:07

prima idee,je zegt “Dieper dan dit kan ik niet zakken, denk ik. Maar dat heb ik al eerder gedacht.“Dat is onzin hoe ouder de plaatjes zijn hoe intresanter ze worden, alleen al uit het oogpunt van hoe het grafisch design door de jaren heen veranderd. Ik vind het in ieder geval hartstikke leuk.