Showcase

Shake

Saturday, 17 March 2012

Gisteren een goeie dag. Ik fietste veel te vroeg naar de presentatie van het Lovecraft-boek van Erik Kriek en omdat dat dicht bij het Waterlooplein was en omdat het prachtig weer was, ben ik daar even een rondje gaan maken. Schoenen gekocht en natuurlijk een stapeltje singels. Daarbij zaten drie flexi-plaatjes van de Peking Opera. Nou heb ik in mijn leven al meer dan genoeg Chinese opera platen gekocht om te kunnen weten dat ik dat beter niet kan doen, maar twee van deze platen hadden ongebruikelijke hoezen, dus die wilde ik toch niet laten liggen:

En er zaten maar liefst vier flexi-plaatjes in een hoes:

Dat wil zeggen: in de andere hoes zat geen enkele flexi, maar een verkeerd singeltje. De derde Peking Opera plaat bevatte maar een enkel rood flexi-plaatje:

Het singeltje dat per ongeluk in een van de Peking Opera hoezen terecht was gekomen, bleek een ongekende verrassing. Een vrijwel nieuw exemplaar van de floorfiller “Shake” van de band Shadows of Knight, die ik alleen maar ken van compilaties. Hier is ie:

Comments:

jan

2012-03-17 15:04:43

wat een vondst! wederom bekruipt mij een spijtig gevoel dat ik niet in Noord-Holland ben blijven wonen..

Edie

2012-05-23 23:13:04

Wat een mooie verhalen toch weer: het wordt elke keer nachtwerk om je overigens prachtige archief door te spitten. Wat een vondst en n niettemin door deze fijne Ye-Ye-feestjes killer.