Showcase

Fokker

Monday, 5 March 2012

Na afloop van de GWA-lezing kreeg ik ook deze elpee:

Ik kreeg hem van de man die de tekst van het prijsnummer op deze reclameplaat heeft geschreven, Ton de Ruyter. Hij heeft wel eens een reactie gegeven op dit blog,maar ik had hem nooit ontmoet. Dat iemand dan de moeite neemt om naar zo’n lezing te komen en ook nog een cadeau mee te nemen is hartverwarmend. Iemand vanhet GWA heeft foto’s gemaakt van de middag, en daar zit ook een foto van Ton bij (de man links).

De Fokker-elpee heeft een klaphoes, die ik zo goed als ik kon heb geprobeerd te fotograferen:

En hier is uiteraard het door Jodie Pijper gezongen en door Toon Vieijra op muziek gezette “????”We give you wings”??. Ondanks dat de plaat in mint conditie is, zit er helaas een persfoutje in precies dit nummer. U krijgt dus een spontane remix van dit nummer:

Gelukkig hebben we tegenwoordig computers om dit soort audio-euvels te herstellen, dus als er ooit een ceedee komt met de beste nummers van reclame elpees, dan krijgt u een perfecte opname.

Comments:

jan

2012-03-06 17:38:38

Frits, alweer kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bevredigen, want de speler doet het niet en een simpele onderwatertruc helpt deze keer ook niet. Ik kan overigens de digitale reparatie van de muziek wel voor je uitvoeren hoor.

Dolf Hell

2012-03-19 11:23:27

Waar bereik ik Ton de Ruyter?