Showcase

Schetsboek (deel 2)

Friday, 22 October 2010

Medewerkers van The Coffee Company, waar ik graag koffie drink, dragen sosm T-shirts met de opdruk “Sleep is overrated”. Briljante tekst. Zelf heb ik eigenlijk minstens negen uur slaap nodig om goed te kunnen functioneren. Die negen uur ga ik vannacht zeker niet halen, maar ik heb mijn werk af of afgezegd en terwijl ik mijn bureau nog een beetje opruim scan ik nog wat bladzijdes uit mijn schetsboek:

Dit is allemaal puur voor mijn eigen plezier getekend, meestal ergens onderweg. Er zit ook geen enkel idee of plan achter, behalve dat ik teken wat me op dat moment invalt. Dat kan van alles zijn. En omdat ik veel teken als ik mijn vader bezoek, in Nijkerk, met de trein, staat hij ook aardig wat in mijn schetsboeken. Inmiddels ziet hij er weer wat beter uit dan toen ik de laatste keer iets over hem vertelde:

Tot over een week!

Comments:

Jan

2010-10-30 00:39:33

ik zit dit toch weereens allemaal door te kijken, Frits, maar die wortel -of takken fantasieën spreken me nog het meeste aan. Hoe vertaal je zoiets in muziek, denk ik dan. Improvisatie op een thema?