Showcase

Nassim Haramein

Thursday, 27 October 2011

Al eerder heb ik video’s van Nassim Haramein in dit blog aanbevolen. Niet alleen omdat hij een leuke spreker is, maar vooral omdat wat hij vertelt het beste is wat ik op dit gebied ooit heb gehoord of gelezen. Hier is een video waarin hij zijn ideeën mooi samenvat.

Er staat ook een serie van 47 video’s op YouTube waarin Nassim Haramein zijn ideeën uitgebreider vertelt en illustreerd. Daarin komt veel aan bod dat in dit uur niet ter sprake komt. Veel spectaculaire zaken, zoals zijn demonstratie van hoe je volgens zijn model een verschijnsel creëert dat zowel een deeltje als een staande golf is.
In de paar commentaren die ik las bij de video’s , krijgt Nassim Haramein veel kritiek, maar alleen al voor de handvol prachtige en originele inzichten die hij in zijn video’s deelt, verdient hij naar mijn idee alle lof en respect.

Comments:

Albertus P. Kiekens

2011-11-24 01:04:00

Einheitsfeld Theorie 2/2 begint hetzelfde als Einheitsfeld 1/2 (dat is de video hierboven), maar is daarna heel anders. Ik zal hem nogmaals moeten bekijken om het goed te kunnen volgen. En dan ga ik aantekeningen maken.